Aanbod

Met veel zorg en liefde maak ik functionele keramiek.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.
Aarzel niet om me te contacteren bij vragen of opmerkingen.
Ik begeleid je graag bij het maken van je keuze!

Kopen uit voorraad

Iets gezien dat je mooi vindt en dat je graag snel in huis haalt? Zoek je een last minute cadeau? Ik heb steeds een beperkte voorraad beschikbaar, misschien zit er wel net tussen wat je zoekt! Contacteer me gerust om te weten wat er onmiddellijk beschikbaar is.

Bestellen op maat

Laat je inspireren door mijn Instagram-pagina en laat me weten welke vormen en kleuren je aanspreken. We bespreken dan de mogelijkheden, prijzen en ik geef je een idee van de levertermijn. Hou er rekening mee dat elk stuk handgemaakt wordt en dat keramiek maken een zekere doorlooptijd heeft. Reken minstens op een drietal weken. Heb je een speciaal verzoek? Vertel het mij!

Schenk een cadeaubon

Niets gevonden in de voorraad? Of wil je graag enkele stuks cadeau doen, maar laat je de gelukkige liefst zelf kiezen naar eigen smaak? Dan kan je me ook contacteren om een cadeaubon te bekomen. Zo kan je een origineel cadeau geven!


“Ik ben zelf alvast heel blij met de aankopen en met het vooruitzicht van wat er nog aan komt. Mijn man was ook tevreden :-). Ik stuur zeker nog een fotootje wanneer ik er voor de eerste keer eten in serveer.”

An Deprins


Laten we samen iets moois maken.