Workshops

Wil je graag zelf aan de slag met klei?
Mijn passie voor klei wil ik graag met jou delen!

Workshop keramiek

In deze workshop zal ik je begeleiden bij het maken van je eigen set schaaltjes en kommetjes. Hiervoor is geen enkele ervaring nodig! Door gebruik te maken van gipsen mallen, zal je verschillende schaaltjes en/of kommetjes zelf kunnen maken. We werken dus niet met de draaischijf.

Tijdens de workshop is er een lekker hapje en een drankje voorzien. Je kan even tot rust komen in een gezellige en ongedwongen sfeer in het atelier. Na het eerste deel van de workshop, zal alles een weekje moeten drogen. Nadien bak ik je creaties af in mijn oven (biscuitbak).

Tijdens een tweede moment kan je je creaties zelf komen glazuren. Hierbij kan je kiezen uit een assortiment glazuren. Wanneer de stuks nadien opnieuw gebakken zijn (glazuurbak), kan je ze komen ophalen en gebruiken!

Prijs 100 euro per persoon.
Duur 2 x 2 uur.
Mee te brengen: schort.
De prijs is inclusief alle benodigde materialen zoals klei, glazuur en bakken. Een hapje en drankje staan ook klaar.

Je kan max. 4 stuks maken tot 20 cm diameter, of een set van 1 grote schaal/kom en 1 kleinere.

Wil je meerdere of grotere stukken maken, dan kan dat voor een meerprijs.Inschrijven kan via mail (info@studioliving.be), via Instagram (@studioliving.be) of via het contactformulier.
Je inschrijving is in orde als je van mij een bevestiging hebt ontvangen.


Hou er rekening mee dat er tijdens het lange proces van keramiek maken ook af en toe iets mis kan lopen. Ik doe er alles aan om jullie creaties zo goed mogelijk te laten lukken. Soms kan er toch iets mislopen (barstjes, glazuur die uitloopt, scheeftrekken in de oven,…). Hiervoor kan StudioLiving niet verantwoordelijk gesteld worden. Dit hoort nu eenmaal ook bij het werken met klei. Alvast bedankt voor het begrip!