Over mij
Dit ben ik dus.

An Budts, 35 jaar, hou van mijn man Sven en onze twee zonen Lars en Vic. Al even geleden ben ik afgestudeerd als bachelor Marketing Bedrijfscommunicatie en heb daarna meer dan 13 jaar gewerkt bij een bank. Na een burn-out, ben ik aan de slag gegaan bij een lokaal verzekeringskantoor en daar voel ik me weer thuis!

Ik heb een passie voor interieur, deco en natuurlijk ook keramiek. Lekker uit eten en gezellig samen zijn met vrienden en familie zijn mijn favoriete to do’s! Verder hou ik ook enorm van dieren en bloemen.

Creatief bezig zijn, tijd maken voor mezelf, ontspannen en m’n hoofd leegmaken. Die dingen kan ik doen dankzij StudioLiving!


Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het volgen van workshops keramiek. Sindsdien heb ik de microbe te pakken en toen Corona kwam, ben ik thuis verder aan de slag gegaan. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt én ik kom er tot rust van!G E N I E T E N

Ik hou ervan om functionele en mooie keramiek te maken. Alles is handgemaakt, met veel liefde en zorg, dat maakt elk stuk uniek.

Bedankt voor je interesse, dat doet me veel plezier.
Kijk gerust rond en als je iets mooi ziet, vraag dan zeker meer info. Ik help je graag verder!